En super start for EmLogic :-)

EmLogic startet opp for bare en måned siden, og mye har skjedd på den korte tiden…

EmLogic ble startet opp 4. januar i år, med meg som eneste ansatte, men med Michal Koziel allerede på vei inn og fullt i gang fra 1. mars. Michal og jeg vil jobbe aktivt med metodikk-koordinering og tar ansvar for henholdsvis Embedded SW og FPGA i EmLogic.

Vi har allerede fått med oss 4 erfarne utviklere til. En på Embedded SW og tre på FPGA. Tre av dem starter her 1. mai og fjerdemann kommer et par måneder seinere. Da har vi kommet langt mot målet vårt på 10 signerte før sommeren 🙂

EmLogic skal ha et rent fokus på kun Embedded Systems med Embedded Software, HW/Elektronikk, FPGA, og selvfølgelig Embedded Systems som en kombinasjon av dette. Vi har et klart mål om å bli det ledende designsenteret i Norge på dette område i løpet av kort tid. Vi greide det med Digitas, – vi greide det med Bitvis, – og vi skal greie det igjen med EmLogic.

Salg har vi foreløpig nesten ikke drevet med i det hele tatt. Allikevel er alle fire som begynner fram til 1. mai allerede så godt som solgt ut – etter at kundene stort sett har kommet til oss. Det er et enormt sug i markedet etter utviklere innen Embedded SW og FPGA, – og vi har faktisk allerede fått mange flere forespørsler enn vi kan håndtere med våre første utviklere – så vi trenger flere…

Vi satser på å få med oss en god del flere utviklere denne måneden også, og er godt på vei med gode tilbakemeldinger. Vi tilbyr jo da også en ekstremt god pakke med:

  • Sterk satsing på det faglige og metodikk
  • God opplæring av mindre erfarne utviklere. EmLogic skal være best på Mentoring/Sparring og på å bruke erfarne utviklere til å sikre prosjekter og lære opp mindre erfarne. Vi har flere hos oss som faktisk ønsker å jobbe med det.
  • Full fokus på Embedded i alt vi gjør – både faglig og kommersielt/markedsføring
  • Spennende prosjekter (kommer tilbake til det straks vi kan)
  • Gode betingelser inkludert en meget bra bonus
  • Solid medeierskap til alle nye ansatte til en brøkdel av det som er vanlig å betale for dette. Vi ønsker at småbarnsforeldre med nytt hus også skal kunne kjøpe seg solid inn i EmLogic.

Mye annet begynner også å komme på plass, med for eksempel gjesteforelesninger (den første på UiO i april), kursing (vi holder 5-dagers online kurs ‘Advanced VHDL Verification – Made simple‘ i april og selvfølgelig videreutvikling av UVVM, som nå er verdens mest brukte verifikasjonsmetodikk og bibliotek for FPGA VHDL utvikling.

EmLogic er definitivt i gang, og vi gleder oss til å se hva februar bringer 🙂

Author