Utrolig bra start for EmLogic :-)

Jeg skrev en oppsummering etter den første måneden på hvor bra oppstarten hadde vært. Da hadde vi signert 4 utviklere og nye medeiere – i tillegg til Michal og meg, og var strålende fornøyd med et stort skritt på vei mot målet vårt på 10 signerte (inkl. Michal og meg) før sommeren.

Vi nevnte målet vårt under intervjuet med Elektronikk i slutten av januar også, men understrekte at dette målet var “riktignok i et marked der gode FPGA- og embeddedutviklere kan være vanskelig å få tak i”… for å markere at dette faktisk kunne bli vanskelig, men var et klart mål.

Nå to måneder seinere. – ett kvartal etter oppstart, – ser vi at oppskriften på å tiltrekke oss dyktige utviklere har fungert. Vi er nå oppi hele 16 signerte, hvorav 4 er inne allerede og resten kommer puljer i mai, juni og august 🙂 Så nå roer vi ned et lite hakk for å sørge for en god integrasjon (men ta gjerne kontakt dersom du skulle være interessert).

Blant de 16 er det:

  • 1 Hardware-utvikler (som starter HW-satsingen vår)
  • 6 Embedded Software utviklere
  • 9 FPGA-utviklere

Ikke bare er det mange på kort tid. Det er også mange med mye erfaring, – med så mange som 6 prinsipaler. Men minst like viktig er det at blant våre godt erfarne utviklere så er det nå hele 5 personer som virkelig sterkt ønsker å være Mentorer og Sparring-partnere for våre litt mindre erfarne utviklere. Det er gull verdt både for kunder og for utviklere som ønsker å lære fort. Og det vel også noe av grunnen til at våre utviklere så langt har blitt revet bort av kunder før vi omtrent har begynt å tenke på salg i det hele tatt 😉

Og oppskriften, den var omtrent som følger:

  • Full fokus på embedded, det faglige, metodikk, opplæring, sparring, etc
  • Bra betingelser – inkludert stort eierskap til en veldig rimelig kostnad

Og dette kan du lese mer om i oppsummering etter den første måneden.

Dersom du lurer mer på hva EmLogic skal være og bli, så les gjerne “Nytt Designsenter for Embedded Systems og FPGA” eller generelt mine siste poster.

Author